28 Şubat 2015 Cumartesi

BACK TO BLACK


kardan adam

Selamlar! Karın masumiyetine sığınarak bir stil postu hazırlayayım dedim. Ankara ya ilk kar yağdığında yaptık çekimleri bir daha yağmaz belki diye.Ama Ankarayı bir kez daha süsledi beyazlar.Olsun.En çok hangi renk yakışır kara? Tabi ki her renk güzel olur karın bembeyaz oluşundan dolayı ama ben en çok siyahın asaletini sevdim karda.Zıtlığın enerjisinden faydalanarak simsiyah bir kombinle karşınızdayım.



siyah ceket ve etek

hm siyah ceket

Siyah rengin anlamına da değineyim yeri gelmişken.Siyah, gücü,gizemi,soyluluğu,ağırbaşlılığı,tutkuyu ve asilliği temsil ediyor.Devlet adamlarında çok sık görürüz bu yüzden siyahı. 


siyahlı kombin

oi arte ayakkabı

siyah çanta



Kalem etek ve ceket kombini de özellikle çalışan bayanların kurtarıcısı olabilir.Biliyoruz ki renklerin insanlar üzerinde çeşitli algıları var.Siyah rengin de özgüveni arttırdığı çeşitli araştırmalar sonucu söyleniyor.Gücün ön planda olduğu önemli toplantılarda simsiyah  olmak sizi daha da iyi hissetmenize yardımcı olabilir.

baştan ayağa siyah olmak
Beyaz ise temizliği temsil ediyor. Hangi renkle kullanılırsa kullanılsın o rengi daha da güçlendirdiği biliniyor. Siyahla birlikteliği ise zıtlıklarından dolayı daha da güzel duruyor.


Kardan adamımızla da poz vermesek olmazdı:)

amy winehouse

CEKET:H&M
ETEK:ÖZEL DİKİM
AYAKKABI:Oİ ARTE
ÇANTA:MATMAZEL
ŞAL:İPEKEVİ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder